תבשיל תפוחי אדמה IV
תבשיל תפוחי אדמה IV עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב רפרטואר מנות ראשונות שלך. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 362 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לכם שמנת, קרם מרוכז של מרק עוף, קרם מרוכז של מרק פטריות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 2 דקות. עם כפית ציון של 40% המנה הזאת די טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פעמיים אפוי בטטה בטטה קליפות עם פקאן Streusel (akan Individual Sweet Potato תבשיל), תבשיל ביצת תפוחי אדמה סלט תפוחי אדמה חם לה, ו תבשיל חזיר ותפוחי אדמה.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
בקערה גדולה מערבבים יחד את תפוחי האדמה הקפואים, בצל, גבינת צ ' דר, שמנת חמוצה ומלח. בקערה קטנה, מערבבים את מרק העוף והפטריות יחד.
יוצקים את המרקים על תערובת חום חשיש ומערבבים יחד.
העברה לתבנית אפייה 9x13 אינץ'.
מערבבים את המרגרינה המומסת ואת קורנפלקס יחד ושופכים מעל החלק העליון של התבשיל.
אופים בתנור שחומם מראש 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 45 דקות.
אופים במשך 15 דקות נוספות אם אתה רוצה התבשיל משחימים יותר.