ניתן להכין את המתכון של תבשיל תפוחי אדמה מכוסה בכ-1 שעה ו-20 דקות . מתאים ל-10 מנות. מנה אחת מכילה 184 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -9 גרם שומן . תמורת $1.23 למנה , מתכון זה מכסה 9% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. אם יש לכם גבינת צ'דר, פלפל, פטרוזיליה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. החורף יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן . זה עובד היטב בתור מזנון די זול. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון של 46% , המנה הזו טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: תבשיל בטטה ג'ינג'ר , תבשיל בטטה עם פקאן , ותבשיל בטטה עם ציפוי קראמבל פקאן .
הוראות
1
בקערה גדולה מערבבים את שבעת המרכיבים הראשונים; מערבבים פנימה תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, כל אחד בערך 3/4 קילו כל אחד, משוקפים היטב
ציוד שתשתמש בו
20 פחיות (20 אונקיות כל אחת) נתחי אננס, סחוטים
2
מעבירים ל-13 אינץ' משומן. x 9 אינץ'. צלחת אפייה.
ציוד שתשתמש בו
1 כוס פרי למריחה אוכמניות ללא גרעינים
3
מפזרים פטרוזיליה, פפריקה וגבינה.
מרכיבים שתצטרך
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
כמה פרמיג'ינו-רג'יאנו מגולחים
12 עירית שלמה
4
מכסים ואופים ב-350 מעלות למשך שעה. לַחשׂוֹף; אופים 5-10 דקות יותר או עד שהם מבעבעים וזהובים.