תבשיל תפוחי אדמה וסלמון
תבשיל תפוחי אדמה וסלמון יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 351 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה מושלם עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו חלב, גבינת פרמזן, תפוחי אדמה ראסט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלב דל שומן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מילקשייק בראוני קרמל מלוח כקינוח. נסו סלמון ותבשיל תפוחי אדמה, סלמון מעושן ותבשיל ארוחת בוקר תפוחי אדמה, ו סלמון עם בור רוז'ותפוח אדמה אפוי ממולא סלמון מעושן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400°f. תרסיס צלחת עוגת זכוכית בקוטר 10 אינץ ' עם תרסיס שמן. סלמון נפרד לחתיכות, משאיר את העצמות ללא פגע (עצמות הן רכות מאוד יהיה להתמזג לתוך תערובת תפוחי אדמה).
הסר חתיכות שחורות של העור; להשליך. שים את הסלמון בצד.
מבשלים תפוחי אדמה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רך מאוד, על 20 דקות.
מעבירים תפוחי אדמה לקערה גדולה.
מוסיפים חלב, גבינת עיזים ו 2 כפות גבינת פרמזן. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות עד כמעט חלקה. מתבלים במלח ופלפל. מוכה בביצים. מערבבים סלמון ובצל ירוק.
מפזרים עם הנותרים 1 כף גבינת פרמזן.
אופים תבשיל עד הזהב מחומם דרך, כ 45 דקות.
למנה: קלוריות, 330; סה "כ שומן, 11 גרם; שומן רווי, 5 גרם; כולסטרול, 150 מ" ג