תבשיל תפוחי אדמה מוזהבים
תבשיל תפוחי אדמה מוזהב הוא מאכל ללא גלוטן . מתאים ל-14 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בערך 12 גרם חלבון , 19 גרם שומן , ובסך הכל 336 קלוריות . תמורת 83 סנט למנה , מתכון זה מכסה 14% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם שמנת, גבינת צ'דר, בצל ירוק וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט באירוע הסתיו שלך. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 44% , וזה טוב. קדירת טונה מוזהבת , קדרת גולדן האשברון ותבשיל בראנץ' שרימפס מוזהב דומות מאוד למתכון הזה.
הוראות
מניחים תפוחי אדמה בסיר גדול ומכסים במים. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים 10-15 דקות או עד לריכוך.
בקערה גדולה מערבבים את שאר החומרים; מערבבים בעדינות פנימה תפוחי אדמה.
מעבירים ל-13 אינץ' משומן. x 9 אינץ'. תבנית אפייה (המנה תהיה מלאה).
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 40-45 דקות או עד שהוא מבעבע.
מניחים לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.