תבשיל תרד בקלה וקרם
תבשיל קלה-מוקרם-תרד הוא pescatarian מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 33 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 329 קלוריות. אם יש לך חמאה, פילה האדוק, פירורי לחם יפניים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכונים דומים: תבשיל תרד מוקרם, תבשיל תרד מוקרם, ו תבשיל תרד מוקרם.
הוראות
מבשלים תרד על פי הוראות החבילה.
בואו לעמוד עד מגניב מספיק כדי להתמודד.
מסננים תרד במסננת; לסחוט כמה שיותר נוזלים ככל האפשר.
מעבירים תרד ללוח חיתוך, וקוצצים בסכין גדולה.
ממיסים חמאה בסיר בינוני על אש בינונית.
להוסיף שאלוט; לבשל 2 דקות.
מוסיפים שמנת ומביאים לרתיחה. מערבבים בתרד, 1/2 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל ואגוז מוסקט. לבשל 5 דקות, ערבוב כל הזמן, עד התערובת התעבה.
בקלה העונה עם הנותרים 1/2 כפית כל אחד מלח ופלפל, ומניחים בתבנית אפייה בחמאה קל 2 1/2 ליטר.
מורחים תרד מוקרם על פילה לכסות.
מערבבים פירורי לחם וגבינה עד מעורבב היטב; מפזרים מעל פילה.
אופים ב 400 במשך 28 עד 30 דקות, או עד דגים הוא פשוט אטום בחלק העבה ביותר.
חותכים ל 6 מנות, ומעבירים צלחות, כפית כל תרד מוקרם ומיצים מצדדים של צלחת על מנות.
תבשיל יסודות: זכוכית קרמיקה (כלי חרס) מנות לעבוד הכי טוב עבור בישול תבשיל כי הם מתחממים במהירות ובאופן שווה. אם תחליף תבנית אפייה מתכת, התבשיל בדרך כלל מבשל לאט יותר, כך ייתכן שיהיה עליך להגדיל את טמפרטורת התנור על ידי 25 כדי לפצות.
תמיד להתחיל עם פירות הים הטריים ביותר הזמינים וללטף אותו יבש. אם אתה משתמש סטייקים בודדים או פילה, בחר חתיכות כי הם לפחות 1 אינץ ' עבה. אם פילה יחיד מדג גדול מתכווץ לקצה דק, מקפלים את הקצה הדק תחת כדי לעזור פילה לבשל באופן אחיד.
אם הפילה בתבשיל עבה, תן לו לשבת בטמפרטורת החדר בזמן שאתה מכין את שאר החומרים למנה. הוא יבשל מהר יותר.
פילה עבה או סטייקים, במיוחד אם מכוסה ברוטב או ציפוי, יכול לקחת מ 12 עד 15 דקות של זמן אפייה לסנטימטר. כדי לבדוק את doneness, לחתוך את פילה בחלק העבה ביותר כדי לראות אם הוא אטום בפנים ומתפרק עם התנגדות קטנה.
מתכונים תבשיל קורא מאכלי ים או דגים מבושלים באופן מלא או חלקי צריך רק מספיק זמן בתנור כדי להתחמם, כך מדחום מיידי לקרוא שימושי. אם באמצע התבשיל רשום 160, זה נעשה.
אם אתם מכינים תבשיל עם מאכלי ים מבושלים שמתווסף לרוטב, מחממים את הרוטב בנפרד, מערבבים בדגים קרים ומבושלים, ואז מרכיבים את המנה. זה יהיה להאיץ את הזמן בתנור ולשמור על הדגים מלהתפורר.
אל תבשלו דגים עד שהם יתייבשו בקלות-- בנקודה זו, הדגים ויתרו על כל המיצים שלהם, וייבשו אותם וישאירו הרבה מים בצלחת. אם זה קורה, כפית את המיצים בחזרה על הדגים בעת ההגשה.
זכור, התבשיל ימשיך לבשל ברגע שיוציאו אותו מהתנור, אז עדיף להוציא אותו מוקדם מאשר מאוחר.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו האורגני Ziobaffan עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה]()
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו