קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות28
מגזין

תבשיל תרד בקלה וקרם

תבשיל תרד בקלה וקרם
תבשיל קלה-מוקרם-תרד הוא pescatarian מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 33 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 329 קלוריות. אם יש לך חמאה, פילה האדוק, פירורי לחם יפניים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכונים דומים: תבשיל תרד מוקרם, תבשיל תרד מוקרם, ו תבשיל תרד מוקרם.

הוראות

1
מבשלים תרד על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
2
בואו לעמוד עד מגניב מספיק כדי להתמודד.
3
מסננים תרד במסננת; לסחוט כמה שיותר נוזלים ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
4
מעבירים תרד ללוח חיתוך, וקוצצים בסכין גדולה.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
5
ממיסים חמאה בסיר בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
6
להוסיף שאלוט; לבשל 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
7
מוסיפים שמנת ומביאים לרתיחה. מערבבים בתרד, 1/2 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל ואגוז מוסקט. לבשל 5 דקות, ערבוב כל הזמן, עד התערובת התעבה.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
8
בקלה העונה עם הנותרים 1/2 כפית כל אחד מלח ופלפל, ומניחים בתבנית אפייה בחמאה קל 2 1/2 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
9
מורחים תרד מוקרם על פילה לכסות.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
10
מערבבים פירורי לחם וגבינה עד מעורבב היטב; מפזרים מעל פילה.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
11
אופים ב 400 במשך 28 עד 30 דקות, או עד דגים הוא פשוט אטום בחלק העבה ביותר.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
12
חותכים ל 6 מנות, ומעבירים צלחות, כפית כל תרד מוקרם ומיצים מצדדים של צלחת על מנות.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
13
מגישים באופן מיידי.
14
תבשיל יסודות: זכוכית קרמיקה (כלי חרס) מנות לעבוד הכי טוב עבור בישול תבשיל כי הם מתחממים במהירות ובאופן שווה. אם תחליף תבנית אפייה מתכת, התבשיל בדרך כלל מבשל לאט יותר, כך ייתכן שיהיה עליך להגדיל את טמפרטורת התנור על ידי 25 כדי לפצות.
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
15
תמיד להתחיל עם פירות הים הטריים ביותר הזמינים וללטף אותו יבש. אם אתה משתמש סטייקים בודדים או פילה, בחר חתיכות כי הם לפחות 1 אינץ ' עבה. אם פילה יחיד מדג גדול מתכווץ לקצה דק, מקפלים את הקצה הדק תחת כדי לעזור פילה לבשל באופן אחיד.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
16
אם הפילה בתבשיל עבה, תן לו לשבת בטמפרטורת החדר בזמן שאתה מכין את שאר החומרים למנה. הוא יבשל מהר יותר.
17
פילה עבה או סטייקים, במיוחד אם מכוסה ברוטב או ציפוי, יכול לקחת מ 12 עד 15 דקות של זמן אפייה לסנטימטר. כדי לבדוק את doneness, לחתוך את פילה בחלק העבה ביותר כדי לראות אם הוא אטום בפנים ומתפרק עם התנגדות קטנה.
מרכיבים שתצטרך
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
18
מתכונים תבשיל קורא מאכלי ים או דגים מבושלים באופן מלא או חלקי צריך רק מספיק זמן בתנור כדי להתחמם, כך מדחום מיידי לקרוא שימושי. אם באמצע התבשיל רשום 160, זה נעשה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
19
אם אתם מכינים תבשיל עם מאכלי ים מבושלים שמתווסף לרוטב, מחממים את הרוטב בנפרד, מערבבים בדגים קרים ומבושלים, ואז מרכיבים את המנה. זה יהיה להאיץ את הזמן בתנור ולשמור על הדגים מלהתפורר.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
20
אל תבשלו דגים עד שהם יתייבשו בקלות-- בנקודה זו, הדגים ויתרו על כל המיצים שלהם, וייבשו אותם וישאירו הרבה מים בצלחת. אם זה קורה, כפית את המיצים בחזרה על הדגים בעת ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
21
זכור, התבשיל ימשיך לבשל ברגע שיוציאו אותו מהתנור, אז עדיף להוציא אותו מוקדם מאשר מאוחר.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו האורגני Ziobaffan עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו