תבשיל תרד-לזניה
תבשיל תרד לזניה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 7 מנות. עם 433 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מים, לזניה, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מושלם עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו תבשיל לזניה קינואה תרד עירום, תבשיל לזניה, ו תבשיל לזניה (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 191°. לשטוף תרד עם מים קרים כדי להפריד; לנקז ביסודיות. בקערה קטנה, מערבבים מוצרלה, קוטג ' וגבינות פרמזן.
במחבת 10 אינץ', לבשל בשר ושום על חום בינוני 8 עד 10 דקות, ערבוב מדי פעם, עד בשר הוא חום; לנקז.
ב ungreased 2-quart תבשיל או 11x7-inch זכוכית צלחת אפייה, לערבב תערובת בשר, תרד, פסטה לא מבושלת, רוטב
מערבבים ומים חמים. תערובת גבינת כפית באופן שווה מעל.
אופים חשוף 40 עד 50 דקות או עד העליון הוא חום זהוב ורוטב הוא מבעבע.