תבשילי טונה בודדים
אם יש לך בערך 55 דקות לבלות במטבח, תבשילי טונה בודדים עשויים להיות מתכון פסקטרי מדהים לנסות. מתאים ל-6 מנות. , מתכון זה מכסה 14% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד מהמנה הזו מכיל כ -27 גרם חלבון , 9 גרם שומן , ובסך הכל 420 קלוריות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. 24 אוכלים וטבחים אוהבים את המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית ידידותית לתקציב. אם יש לכם תיבול, שמיר, עגבניות מיובשות וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 67% . הציון הזה די טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם תבשילי טונה בודדים , תבשילי בראנץ' אישיים ותבשילי בראנץ' אישיים .
הוראות
מבשלים פסטה לפי הוראות האריזה.
בינתיים, מערבבים בקערה גדולה את הטונה, המרק, הארטישוק, השמנת החמוצה, הפלפלים, הבצל, העגבניות המיובשות, הזיתים, השמיר, הצלפים, השום, קליפת הלימון ופתיתי הפלפל.
מסננים פסטה; מערבבים לתוך תערובת הטונה. מחלקים בין שישה 10 אונקיות. רמקינים או כוסות רפרפת.
בקערה קטנה מערבבים את פירורי הלחם, הגבינה והתיבול האיטלקי.
מניחים רמקינים על תבנית אפייה.
אופים ללא כיסוי ב-350 מעלות למשך 25-30 דקות או עד להזהבה.