קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תוספת אטריות הונגריות

תוספת אטריות הונגריות
אם יש לך רוטב פלפל, מים, פרג, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כמה אנשים באמת אהבו את המנה המזרח אירופאית הזאת. . עם כפית ציון של 50% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: תוספת אטריות הונגריות, מנות ראשונות אטריות ברוקולי, ו תוספת אטריות צמחוניות.

הוראות

1
מבשלים אטריות ביצה בסיר גדול עם מים מלוחים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ביציםאטריות ביצים
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
לנקז היטב.
3
בקערה גדולה להמיס קוביית מרק עוף במים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
קוביית מרק עוףקוביית מרק עוף
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מערבבים את הקרם של מרק פטריות, בצל קצוץ, רוטב ווסטרשייר, זרעי פרג, אבקת שום, ורוטב פלפל חריף. מערבבים גבינת קוטג', שמנת חמוצה, ואטריות ביצים מבושלות.
מרכיבים שתצטרך
מרק פטריות מוקרםמרק פטריות מוקרם
רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר
אטריות ביצים מבושלותאטריות ביצים מבושלות
רוטב חריףרוטב חריף
גבינת קוטג'גבינת קוטג'
אבקת שוםאבקת שום
פרג זרעיםפרג זרעים
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
בצלבצל
5
מעבירים לבישול איטי משומן קלות ומפזרים את החלק העליון עם גבינת פרמזן ופפריקה.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
פפריקהפפריקה
ציוד שתשתמש בו
בישול איטיבישול איטי
6
לכסות ולבשל על גבוה במשך 3 עד 4 שעות.
7
מגישים באופן מיידי.