תוצרת בית קשה בייגלה
צריך הר ד ' אובר ללא חלב וצמחוני? בייגלה קשה תוצרת בית יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מנה אחת מכילה 187 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן. מתאים ל-36 מנות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, מים, קמח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 13 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו -25 דקות. עם כפית ציון 45%, המנה הזו מוצקה. נסו בייגלה תוצרת בית, בייגלה תוצרת בית, ו בייגלה תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
שלבו את המים החמים, הסוכר והמלח הכשר בקערת מערבל המעמד ופזרו את השמרים מעל. אפשר לשבת במשך 5 דקות או עד שהתערובת מתחילה להקציף.
מוסיפים את הקמח ובעזרת חיבור וו הבצק מערבבים במהירות נמוכה עד לקבלת תערובת אחידה. מחליפים למהירות בינונית ולשים עד שהבצק חלק ומתרחק מדפנות הקערה, כ -4 עד 5 דקות.
מוציאים את הבצק מהקערה, מנקים את הקערה ואז משמנים אותה היטב בשמן צמחי. מחזירים את הבצק לקערה, מכסים בניילון ויושבים במקום חמים כ-50 עד 55 דקות או עד שהבצק הוכפל בגודלו.
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
מרפדים 4 מחבתות חצי גיליון בנייר אפייה ומברישים קלות בשמן הצמחי. הניחו בצד.
מניחים מספיק מים לתבנית צלייה גדולה כדי להגיע 1/3 מהדרך במעלה דפנות התבנית ומביאים לרתיחה על אש גבוהה.
בינתיים הופכים את הבצק למשטח עבודה משומן מעט ומחלקים למנות של 1 גרם, כ -36 חלקים.
מרדדים כל חתיכת בצק למקל ארוך בגודל 14 עד 15 אינץ 'ומניחים על הסדין מחבתות, 1/4 אינץ' זה מזה. מכסים את הבצק שאינו בשימוש במגבת לחה מעט כדי למנוע התייבשות.
הניחו בעדינות 6 עד 8 בייגלה בכל פעם למים למשך 30 שניות.
מוציאים את הבייגלה חזרה לתבנית הסדין, מברישים עם חלמון הביצה הטרופה ותערובת המים ומפזרים את מלח הבייגלה.
אופים עד להזהבה בצבע וקשה, בערך 55 עד 60 דקות.
מעבירים למתלה קירור לפחות 20 דקות לפני ההגשה. חנות במיכל אטום עד 1 בשבוע.