קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 25 דק.
מנות36
ציון בריאות0
מגזין

תוצרת בית קשה בייגלה

תוצרת בית קשה בייגלה
צריך הר ד ' אובר ללא חלב וצמחוני? בייגלה קשה תוצרת בית יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מנה אחת מכילה 187 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן. מתאים ל-36 מנות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, מים, קמח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 13 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו -25 דקות. עם כפית ציון 45%, המנה הזו מוצקה. נסו בייגלה תוצרת בית, בייגלה תוצרת בית, ו בייגלה תוצרת בית (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלבו את המים החמים, הסוכר והמלח הכשר בקערת מערבל המעמד ופזרו את השמרים מעל. אפשר לשבת במשך 5 דקות או עד שהתערובת מתחילה להקציף.
מרכיבים שתצטרך
מלח כשרמלח כשר
סוכרסוכר
מיםמים
שמריםשמרים
ציוד שתשתמש בו
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
קערהקערה
2
מוסיפים את הקמח ובעזרת חיבור וו הבצק מערבבים במהירות נמוכה עד לקבלת תערובת אחידה. מחליפים למהירות בינונית ולשים עד שהבצק חלק ומתרחק מדפנות הקערה, כ -4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מוציאים את הבצק מהקערה, מנקים את הקערה ואז משמנים אותה היטב בשמן צמחי. מחזירים את הבצק לקערה, מכסים בניילון ויושבים במקום חמים כ-50 עד 55 דקות או עד שהבצק הוכפל בגודלו.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
בצקבצק
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
קערהקערה
4
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
מרפדים 4 מחבתות חצי גיליון בנייר אפייה ומברישים קלות בשמן הצמחי. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
6
מניחים מספיק מים לתבנית צלייה גדולה כדי להגיע 1/3 מהדרך במעלה דפנות התבנית ומביאים לרתיחה על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
7
בינתיים הופכים את הבצק למשטח עבודה משומן מעט ומחלקים למנות של 1 גרם, כ -36 חלקים.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
8
מרדדים כל חתיכת בצק למקל ארוך בגודל 14 עד 15 אינץ 'ומניחים על הסדין מחבתות, 1/4 אינץ' זה מזה. מכסים את הבצק שאינו בשימוש במגבת לחה מעט כדי למנוע התייבשות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
9
הניחו בעדינות 6 עד 8 בייגלה בכל פעם למים למשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
בייגלהבייגלה
מיםמים
10
מוציאים את הבייגלה חזרה לתבנית הסדין, מברישים עם חלמון הביצה הטרופה ותערובת המים ומפזרים את מלח הבייגלה.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
בייגלהבייגלה
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
11
אופים עד להזהבה בצבע וקשה, בערך 55 עד 60 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
12
מעבירים למתלה קירור לפחות 20 דקות לפני ההגשה. חנות במיכל אטום עד 1 בשבוע.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל