קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות4
ציון בריאות51
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

תוצרת בית שין קאפ-בסגנון קוריאני חריף מרק אטריות בשר ראמיאן

תוצרת בית שין קאפ-בסגנון קוריאני חריף מרק אטריות בשר ראמיאן
מתכון זה אופייני למטבח הקוריאני. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, כרוב קמחי, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו מרק אטריות בקר קוריאני חריף, אטריות שוקיות קוריאניות מתובלות עם נבטי שעועית מונג (Sukju Ramyeon), ו מרק אטריות ראמן קוריאני חריף # pullupachair (מתכונים דומים).

הוראות

1
מכסים קומבו עם 1 ליטר מים קרים. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. מיד להפחית את החום נמוך ולהוסיף niboshi או katsuobushi.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי בוניטופתיתי בוניטו
KombuKombu
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2
תן תלול במשך 15 דקות, ואז לנקז מרק להשליך מוצקים. תניח בצד. בעוד מרק רותח, בערך לקצוץ 8 בצל ירוק ולהניח בצד. דק לחתוך הנותרים 4 בצל ירוק לקרר במיכל אטום עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
3
חום 1 כף שמן בתנור הולנדי כבד או סיר מלאי על חום גבוה עד עישון קל.
מרכיבים שתצטרך
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
4
מוסיפים כמה צלעות קצרות שמתאימות בשכבה אחת ומבשלים, מסתובבים מדי פעם, עד משחימים מכל הצדדים, כ -10 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
צלעות בקר קצרותצלעות בקר קצרות
5
העברה לקערה גדולה וחזור עד צלעות קצרות כל השחמה.
מרכיבים שתצטרך
צלעות בקר קצרותצלעות בקר קצרות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מוסיפים בצל (צד חתוך למטה) וג ' ינג ' ר לסיר ומבשלים עד משחימים היטב, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
7
להוסיף 6 שיני שום קצוץ בערך בצל ירוק ומבשלים, ערבוב, עד השחמה קלה, על 3 דקות. להחזיר צלעות קצרות לסיר יחד עם gochujang ו doubanjiang. מערבבים כדי מעיל ירקות בשר בתערובת תבלינים, ולאחר מכן מוסיפים מרק קומבו מתוח מרק עוף, מגרד את כל חתיכות השחמה מהחלק התחתון של הסיר. מביאים לרתיחה, להפחית לרתיחה חשופה, לכסות עם המכסה נסדק מעט, ומבשלים עד בשר מפריד בקלות מן העצמות, על 4 שעות. לקבלת התוצאות הטובות ביותר, לאפשר להתקרר ולהעביר למקרר לילה.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיךבתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
צלעות בקר קצרותצלעות בקר קצרות
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
גוצ ' וג ' אנג.גוצ ' וג ' אנג.
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
KombuKombu
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
8
כאשר מוכן להמשיך, מסננים מרק דרך מסננת רשת בסדר (אם בקירור לילה, תצטרך לחמם אותו מעט עד שהוא נמס).
מרכיבים שתצטרך
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
9
להעביר נוזל לסיר בינוני ולרפרף את כל עודף שומן. לבחור צלעות קצרות ולהעביר לקערה. להשליך מוצקים הנותרים. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, להרים בשר מעצמות צלעות קצרות ולהעביר ללוח חיתוך. להיפטר מעצמות. בערך לקצוץ בשר ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
צלעות בקר קצרותצלעות בקר קצרות
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
10
הוסף kochukaru מרק.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
11
מניחים מסננת רשת בסדר על הסיר ומסננים מיץ קמחי לתוך המרק. שום טחון דק עם כותש שום או מטוס מיקרו ומערבבים לתוך מרק.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
קמחיקמחי
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
בשר טחוןבשר טחון
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כותש שוםכותש שום
מיקרו-מטוסמיקרו-מטוס
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
12
מוסיפים רוטב סויה. מרק העונה לטעום עם מלח, פלפל, ועוד kochukaru ו gochujang אם טעם spicier הוא הרצוי. להביא לרתיחה ולשמור על חום.
מרכיבים שתצטרך
גוצ ' וג ' אנג.גוצ ' וג ' אנג.
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
13
חום שנותר שמן כפות במחבת בינונית מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
14
מוסיפים פטריות ומבשלים עד השחמה קלה, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
15
מוסיפים צלעות קצוצות ומבשלים, מטילים מדי פעם, עד מטוגנים כתמים משחימים היטב, על 5 דקות יותר.
16
הסר מהחום והנח בצד.
17
מבשלים אטריות ראמן לפי הוראות החבילה. תתחלקו לקערות הגשה מחוממות מראש. למעלה עם מרק, ואחריו בשר טחון ופטריות, בצל ירוק פרוס, קמחי, וביצה רכה מבושלת מפוצלת לשניים.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ראמןאטריות ראמן
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
קמחיקמחי
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
18
מגישים באופן מיידי.

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

אסיה עובד ממש טוב עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. אתה יכול לנסות Lang & Reed Napa עמק Chenin Blanc. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -30 דולר לבקבוק.
Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc
Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc
Lang & Reed 2015 Chenin Blanc – Napa Valley יש אפרסק ופירות טרופיים כי הם מיד על האף, עם הרמז הדרוש של חלת דבש (אופי varietal המסורתי), וביטוי פחותה של תפוח והדרים. על החיך, ניחוחות הם שיקוף ונתן נוכחות חזקה עוד יותר עם תפוח צהוב הערות הדרים אקזוטיים, אשר נותן לו זרימות מדויקת. המרקם עדין, והטעמים מתרחבים בנגיעה של מינרליות מלוחה, מה שמוביל לחומציות חדה ובהירה, המוסיפה לאופי המרענן של היין. זה יהיה לפרוח ולהשיג במורכבות עם זמן בקבוק נוסף.