תות בננה קרח פופס
תות בנאן קרח קופץ יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מכין 14 מנות עם 91 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. 140 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לכם תמצית ונילן, אננס, מים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. עם כפית ציון של 34%, המנה הזו לא כל כך גדולה. מתכונים דומים: תות שדה בננה שקדים חלב קרח, תות שדה בננה שקדים חלב קרח, ו קרח-תות שדה.
הוראות
בקערה גדולה, ממיסים ג ' לטין במים רותחים. מערבבים פנימה את התותים, האננס, הבננה והאגוזים.
יוצקים 2 כוסות לתוך 13 אינץ'. 9 אינץ'. צלחת מצופה תרסיס בישול. מקררים עד סט, על 1 שעה. הניחו את תערובת הג ' לטין שנותרה בצד.
בקערה קטנה משלבים את השמנת החמוצה, הסוכר והווניל.
מורחים על ג ' לטין. למעלה עם תערובת ג ' לטין שמורות. צמרמורת במשך שעה 1. כף 1/3 כוס לכל תבנית. מקפיאים עד ליציבות, כ -5 שעות.