תות-קרם פירות פופס
תות שמנת פירות פופס עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 15 מנות. עם 27 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם מיץ לימון, שמנת, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 21%. נסו תות פטל קרם פופס, פירות טריים עם רוטב גבינת שמנת תות, ו אייסי פרי פופס (מתכונים דומים).
הוראות
בבלנדר, מערבולת 2 כוסות שטוף, תותים מקולפים עד חלקה. לדחוף דרך מסננת בסדר לתוך 1 ליטר זכוכית למדוד; להשליך זרעים. להחזיר ברי טהור בלנדר מערבולת 1/2 כוס שמנת חמוצה קלה, 2 עד 3 כפות סוכר (לפי הטעם), ו 2 כפיות מיץ לימון עד חלקה.
יוצקים תערובת פירות לתוך 6 עד 8 תבניות בר מיץ (ראה הערות). לצרף מכסה בחוזקה להכניס מקלות, עוזב 1 1/2 ל 2 אינץ ' של כל בולט. להגדיר תבניות במקפיא, לוודא שהם ברמה זקופה, להקפיא עד המשרד, לפחות 3 שעות, או עד 2 שבועות.
כדי unmold, להפעיל מים חמים על התבניות עד השפה, רק עד פופס משתחררים הצדדים, 5 עד 15 שניות.
הסר את הכיסויים ולשלוף את pops.
פופס שכבתי: כדי ליצור פופס שני טון, לעשות שני מתכונים שונים ולהשתמש כפול תבניות רבות.
יוצקים תערובת אחת לתוך כל התבניות להקפיא עד המשרד למגע על גבי, על 45 דקות, ואז לשפוך את התערובת השנייה על הראשון, להקפיא לחלוטין.