תותים-ביסקוויטים שקדים
עוגיות תות-שקדים יכולות להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. והוא מספק כ 16 מנות . מנה אחת מכילה 252 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -45 דקות. אם יש לכם מלח, סוכר ממתקים, סוכר turbinado, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: עוגיות שקדים תות, עוגיות שוקולד שקדים בטעם תות {Vegan}, ו עוגיות שקדים קינמון.
הוראות
מחממים התנור ל 400 וקו 2 גיליונות אפייה עם נייר קלף. בקערה גדולה, לשלב את כל המטרה ואת קמחי מאפה חיטה מלאה עם סוכר מגורען, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח. באמצעות בלנדר מאפה או 2 סכינים, לחתוך את החמאה עד התערובת דומה ארוחה גסה. מערבבים את 1 1/4 כוסות של חלב חמאה ומקפלים בזהירות את התותים פרוסים.
באמצעות כף גלידה או כף, לגרוף את הבצק לתוך 16 תלוליות על סדיני האפייה מוכנים.
מברישים את הלחמניות עם חלב חמאה ומפזרים את הסוכר turbinado.
אופים בשלישים העליונים והתחתונים של התנור במשך 30 עד 35 דקות, עד הלחמניות הן זהובות ומבושלות דרך; להעביר את המחבתות מלפנים לאחור מלמעלה למטה באמצע אפייה.
תן הלחמניות להתקרר על מדף במשך 30 דקות.
מנמיכים את טמפרטורת התנור ל-35
מורחים את השקדים בצלחת עוגה וטוסט במשך כ 8 דקות, עד הזהב. בינתיים, בקערה קטנה, לטאטא את הסוכר של ממתקים עם חלב חמאה, תמצית שקדים ומלח. כסה ותן לעמוד בטמפרטורת החדר.
טפטף את הלחמניות עם זיגוג, ואז למעלה עם השקדים, לחיצה כדי לעזור להם לדבוק.
תן יבש במשך 10 דקות, ולאחר מכן לשרת.