קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תותים מצופים בשוקולד גורמה

תותים מצופים בשוקולד גורמה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל גורמה שוקולד מצופה תותים. מנה אחת מכילה 169 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. גשו לסופר וקנו סוכרים צבעוניים, תותים, פצפוצי שוקולד ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו תותים מצופים בשוקולד גורמה, תותים מצופים שוקולד, ו תותים מצופים שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשטוף תותים ביסודיות. יבש בזהירות על ידי לטפוח בעדינות עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
2
מניחים שבבי שוקולד לתוך קערה קטנה, למיקרוגל עם צדדים גבוהים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
קערת חום במיקרוגל על גבוה במשך 30 שניות.
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
הסר קערה; מערבבים צ ' יפס עם כף. להחזיר קערה למיקרוגל; ולהמשיך מיקרוגל על גבוה במשך 30 שניות נוספות; מערבבים. חזור רק עד שוקולד נמס.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
עבודה עם תות אחד בכל פעם, לטבול לתוך השוקולד המומס על ידי החזקת הגבעול בין האצבעות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
6
לאט לאט למשוך את תות מהשוקולד (המאפשר שוקולד עודף לברוח); מניחים על פיסת נייר קלף להתייבש.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
7
מיד לקשט את תות מצופה שוקולד עם סוכריות האהוב עליך.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
כתום והדבק צבע מאכלכתום והדבק צבע מאכל
8
אפשר לשוקולד להתקרר ולהתקשות בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
9
מגישים מיד או לאחסן מכוסה היטב במקרר עד 24 שעות.