תותים עלומים, אפרסקים ומנגו על קרח מרוסק
אם יש לך כוכב תרמיל אניס, קרח, מנגו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 68%. מתכונים דומים: יוגורט parfaits עם תותים כתוש & amaretti, אגס קלאסי עלומה ב צוף מנגו חריף עם גלידת מנגו, ו אפרסקים עלומים דבש.
הוראות
באמצעות סכין קילוף, לגרד את הזרעים מן שעועית וניל ומניחים בסיר גדול.
מוסיפים את תרמיל וניל ריק, מיץ ענבים, אניס כוכב, מקל קינמון, וגרידת תפוזים. מביאים את התערובת לרתיחה מעל חום בינוני גבוה ומבשלים במשך 5 דקות.
מוסיפים את התותים, המנגו והאפרסקים. מבשלים במשך 5 דקות.
הסר את המחבת מהחום ולאפשר לפרי להתקרר לחלוטין בסירופ, כ 1 שעה (ניתן לעשות 1 יום מראש ומקורר).
כדי לשרת, להסיר את תרמיל וניל, כוכב אניס, ואת מקל קינמון מן הסירופ ולהשליך. תלולית את הקרח המגולח ב 4 קערות קטנות טפטוף עם סירופ. כפית את הפרי על גבי ומגישים.