קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות18
ציון בריאות3
מגזין

תחביא את הירקות, בבקשה! קיץסקווש ותבשיל קישואים תירס

תחביא את הירקות, בבקשה! קיץסקווש ותבשיל קישואים תירס
תחביא את הירקות, בבקשה! קיץסקווש ותבשיל קישואים תירס יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. מתאים ל-18 מנות. מנה אחת מכילה 279 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. 14 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. . זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. לכי לחנות וקחי תירס, מרגרינה, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. וזה לא כזה אדיר. נסו הסתר ירקות אלה רוטב אמא, קישואים, דלעת ותבשיל תירס, ו מחבת קישואים וקיץ סקווש (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מחממים שמן צמחי בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה. מבשלים ומערבבים קישואים צהובים, קישואים ובצל אדום בשמן חם עד שהתרכך, על 10 דקות; עונה עם אבקת שום ופלפל שחור. מערבבים פרמזן לתוך תערובת סקווש. כבה את החום ולהוסיף מרגרינה וגבינת שמנת, לשבור אותם לחתיכות קטנות יותר כמו שאתה מערבב אותם לתוך תערובת סקווש; להסיר את הסיר מחום. מערבבים תירס הקרנל 1 יכול תירס בסגנון שמנת דרך תערובת סקווש.
מרכיבים שתצטרך
סקווש צהובסקווש צהוב
תירס מוקרםתירס מוקרם
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
דַק-דַק-
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
סכין קילוףסכין קילוף
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
מערבבים פחית של תירס שמנת בסגנון, תערובת מאפין תירס יבש, ביצים וסוכר בקערה גדולה עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
תירס מוקרםתירס מוקרם
תערובת מאפין תירסתערובת מאפין תירס
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מוסיפים את תערובת סקווש מקורר, 1 עד 2 כוסות בכל פעם, עד משולב לחלוטין; לשפוך לתוך צלחת אפייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
5
אופים בתנור שחומם מראש עד השחמה מבעבע על הקצוות המשרד על גבי, 30 עד 50 דקות. אפשר להתקרר לפחות 5 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה