קושימומחה
מוכן ב12 שעות, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תחת חזיר מעושן

תחת חזיר מעושן
תחת חזיר מעושן יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 12 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 233 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 12 שעות ו-45 דקות. אם יש לך מלח היקורי, msg, כמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו כריכי תחת חזיר מעושנים, תחת חזיר מעושן על הגריל, ו צלי התחת המעושן של הגברת והבן מבוסטון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את כל החומרים בקערה שאינה תגובתית ומקציפים יחד.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
מניחים את כל החומרים במיכל עם מכסה ולנער היטב.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
1
להקציף מרכיבים יחד ולמקם בבקבוק לסחוט.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
2
חזיר: שמור 1 כוס מרינדה ולהניח בצד. (המרינדה השמורה תשמש לבסס את החזיר במהלך תהליך הבישול.) להזריק קצת מרינדה לתוך התחת חזיר במקומות רבים.
מרכיבים שתצטרך
Boston ButtBoston Butt
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
3
מניחים חזיר בשקית פלסטיק resealable לכסות עם המרינדה הנותרים. להשרות במקרר במשך 6 עד 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
4
הסר את החזיר מן המרינדה להתייבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
5
מכסים חזיר עם מעיל אור של תערובת " דבק " כדי לעזור מקל לשפשף.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
6
מפזרים בנדיבות עם לשפשף, הקפד לעבוד אותו לתוך הבשר.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
7
הכן מעשן ל 225 עד 250 מעלות F ולהוסיף את התפוח שבבי עץ היקורי לפחם המואר.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
8
מניחים חזיר על מעשן. תיזהר לא לעשן יותר מדי. לאחר 2 שעות, חזיר מעושן עם המרינדה שמורות ולהחזיר אותו למעשן במשך 1 שעה. Baste שוב לחזור מעשן במשך 1 יותר שעה. חזור על 1 יותר זמן, עם הבסטינג ועישון במשך 1 יותר שעה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
9
הסר חזיר ממעשן, לעטוף בנייר אלומיניום ולחזור למעשן עד חזיר יש טמפרטורה פנימית של 200 מעלות F. (לחלופין, אתה יכול לסיים לבשל את החזיר בתנור נמוך שחומם מראש ל 250 מעלות F). כאשר החזיר הגיע 200 מעלות F, להסיר אותו מהחום ולתת לעמוד במשך כ 15 עד 20 דקות לפני חיתוך או משיכה.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה

מרכיבים

791 לב מפאלדי טרי אם אפשרעם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם1גבינת פרמזן מגוררתזיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטוזיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטו1קוביית מרק עוף (מומס ב 2 כפות מים)קוביית מרק עוף (מומס ב 2 כפות מים)1גבינת פרמזן מגוררת1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף4731 לב מפאלדי טרי אם אפשר4 פאונד תפוחי אדמה רדומים שלמים (בערך 8)4 פאונד תפוחי אדמה רדומים שלמים (בערך 8)2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל אדום קצוץ דק להגשהבצל אדום קצוץ דק להגשה1גבינת פרמזן מגוררתפרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי1אוראו ממולאים כפוליםכמון טחוןכמון טחון1אוראו ממולאים כפוליםמרווה קרקעמרווה קרקע1גבינת פרמזן מגוררת1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1גבינת פרמזן מגוררתכָּתֵףכָּתֵף301 לב מפאלדי טרי אם אפשרנוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים591 לב מפאלדי טרי אם אפשרנוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים1-2 כפות שמן זית כתית מעולהאננס מרוכזאננס מרוכז1קת חזיר (כ 5 פאונד)קת חזיר (כ 5 פאונד)591 לב מפאלדי טרי אם אפשרמלח (לא יודי)מלח (לא יודי)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרמלח (לא יודי)מלח (לא יודי)1גבינת פרמזן מגוררתמלח היקורימלח היקורי1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה301 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס8קצת קישואים קצוציםשבבי עץ תפוח והיקורי, ספוגים במים לפחות 30 דקות, לעישוןשבבי עץ תפוח והיקורי, ספוגים במים לפחות 30 דקות, לעישון301 לב מפאלדי טרי אם אפשררוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר2קרום: פירורי קרקר גרהםחרדל צהובחרדל צהוב8קצת קישואים קצוציםפחם, למעשןפחם, למעשן1גבינת פרמזן מגוררתmsg, אופציונליmsg, אופציונלי