תחת חזיר מעושן יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 12 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 233 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 12 שעות ו-45 דקות. אם יש לך מלח היקורי, msg, כמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו כריכי תחת חזיר מעושנים, תחת חזיר מעושן על הגריל, ו צלי התחת המעושן של הגברת והבן מבוסטון (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את כל החומרים בקערה שאינה תגובתית ומקציפים יחד.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
מניחים את כל החומרים במיכל עם מכסה ולנער היטב.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1
להקציף מרכיבים יחד ולמקם בבקבוק לסחוט.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
2
חזיר: שמור 1 כוס מרינדה ולהניח בצד. (המרינדה השמורה תשמש לבסס את החזיר במהלך תהליך הבישול.) להזריק קצת מרינדה לתוך התחת חזיר במקומות רבים.
מרכיבים שתצטרך
Boston Butt
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
3
מניחים חזיר בשקית פלסטיק resealable לכסות עם המרינדה הנותרים. להשרות במקרר במשך 6 עד 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
4
הסר את החזיר מן המרינדה להתייבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
5
מכסים חזיר עם מעיל אור של תערובת " דבק " כדי לעזור מקל לשפשף.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
6
מפזרים בנדיבות עם לשפשף, הקפד לעבוד אותו לתוך הבשר.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
7
הכן מעשן ל 225 עד 250 מעלות F ולהוסיף את התפוח שבבי עץ היקורי לפחם המואר.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
8
מניחים חזיר על מעשן. תיזהר לא לעשן יותר מדי. לאחר 2 שעות, חזיר מעושן עם המרינדה שמורות ולהחזיר אותו למעשן במשך 1 שעה. Baste שוב לחזור מעשן במשך 1 יותר שעה. חזור על 1 יותר זמן, עם הבסטינג ועישון במשך 1 יותר שעה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
9
הסר חזיר ממעשן, לעטוף בנייר אלומיניום ולחזור למעשן עד חזיר יש טמפרטורה פנימית של 200 מעלות F. (לחלופין, אתה יכול לסיים לבשל את החזיר בתנור נמוך שחומם מראש ל 250 מעלות F). כאשר החזיר הגיע 200 מעלות F, להסיר אותו מהחום ולתת לעמוד במשך כ 15 עד 20 דקות לפני חיתוך או משיכה.