תינוק הולנדי עם רוטב קלמנטינה חם
תינוק הולנדי עם רוטב קלמנטינה חם עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 215 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם חלקים קלמנטינה, קמח, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו תינוק הולנדית כוסמת עם רוטב חמוציות מייפל, הולנדית: תפוח-ספייס חמאה הולנדית בייבי, ו צלי דובדבן תינוק הולנדי עם סוכר חום-רוטב קינמון (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את 3 החומרים הראשונים בסיר בינוני, ערבוב עם מקצף. מביאים לרתיחה; מבשלים 1 דקה או עד עבה.
הסר מהחום; מערבבים בסעיפים קלמנטיין ומיץ לימון. תתחמם.
ידית לעטוף של מחבת nonstick גדול עם לסכל; מחבת מעיל עם ספריי בישול.
מערבבים את החלב והביצים בקערה גדולה, ערבוב עם מקצף. כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, מלח ואגוז מוסקט, מערבבים היטב עם מקצף.
מוסיפים תערובת קמח לתערובת חלב, מערבבים עם מקצף עד מעורבב היטב. מערבבים בחמאה עד חלקה.
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
אופים ב 425 במשך 25 דקות.
הסר מן המחבת, לחתוך פלחי. למעלה עם רוטב קלמנטיין.