תירס בגריל על קלח עם חמאת עשבי תיבול
תירס בגריל על קלח עם חמאת עשבי תיבול נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 180 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה מושלם עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו חמאה, אוזניים, תירס, בזיליקום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. נסו תירס בגריל עם חמאת עשבי תיבול, תירס בגריל עם פרמזן-חמאת עשבי תיבול, ו תירס בגריל עם עשבי תיבול וחמאת שום (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים 4 (18x12 אינץ') גיליונות של רדיד כבד.
מניחים כל אוזן תירס במרכז גיליון רדיד 1. בקערה קטנה, מערבבים חמאת עשבי תיבול מרכיבים.
מברשת או כפית חמאה על פני השטח של כל אוזן. העלה 2 צדדים של נייר כדי שהקצוות ייפגשו. חותם קצוות, ביצוע קפלים 1/2 אינץ חזק; לקפל שוב, המאפשר מקום למחזור חום והתרחבות.
מניחים תירס עטוף על גריל מעל חום בינוני. מבשלים 15 עד 20 דקות, מסתובבים מדי פעם, עד מכרז. פתח לסכל בזהירות כדי לאפשר אדים חמים לברוח.
טפטוף תירס עם כל חמאת עשב שנותרה.