תירס בגריל על קלח עם חמאת שום, סיד טרי וגבינת Cotija
מתכון תירס בגריל על קלח עם חמאת שום, סיד טרי וגבינת Cotija יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בסביבה 55 דקות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 639 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 52 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לך פלפל habanero, לימונים, תירס אוזניים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הזו. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו תירס בגריל על קלח עם חמאת שום, סיד טרי וגבינת Cotija, תירס בגריל על קלח עם חמאת צ'ילי ליים וגבינת Cotija, ו בדיוק איך אני גריל תירס שלי + צ'יפוטלה ליים וגבינת Cotija חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים גריל בינוני. לקלף בחזרה את הקליפות של התירס מבלי להסיר אותם.
הסר את המשי ולשחזר את התירס עם הקליפה. משרים בקערה גדולה של מים קרים במשך 30 דקות.
הסר תירס מהמים ולנער עודף.
מניחים את התירס על הגריל, לסגור את המכסה ואת הגריל במשך 15 עד 20 דקות.
לפתוח תירס ולהתחכך בחמאת השום.
מפזרים את גבינת cotija ולסחוט עם סיד.
מפזרים עירית קצוצה, לקישוט.
מערבבים חמאה, שום, habanero, עירית במעבד מזון ולעבד עד חלקה. מתבלים במלח ופלפל. להפריש עד מוכן לשימוש.