קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות16
ציון בריאות6
מגזין

תירס בסנדלר

תירס בסנדלר
ניתן להכין את המתכון של תירס בסנדלר תוך 55 דקות בערך . מתכון זה מכיל 16 מנות עם 230 קלוריות , 11 גרם חלבון ו -12 גרם שומן כל אחת. תמורת 84 סנט למנה , מתכון זה מכסה 10% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו ביצים, תערובת לחם תירס/מאפין, חשיש קורנדביף ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. זה עובד היטב כמזנון מאוד ידידותי לתקציב. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הדרומית הזו. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 35% . הציון הזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: תירס בסנדלר , סנדלר תירס מלוח וסנדלר תירס כפול-אוכמניות .

הוראות

1
בקערה גדולה, שלבו חשיש, רוטב עגבניות, פלפל ירוק, 2 כפות בצל, רוטב ווסטרשייר, מלח ופלפל; לְהַפְרִישׁ. בקערה אחרת, מערבבים את תערובת לחם התירס, הקמח, החלב והביצים רק עד להרטיב.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
תערובת לחם תירסתערובת לחם תירס
3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
רצועות סלמון מעושן פרוסות מראשרצועות סלמון מעושן פרוסות מראש
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוסיפים 1 כוס גבינה והבצל הנותר.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מורחים את הבלילה לתוך 13 אינץ' משומן. x 9 אינץ'. צלחת אפייה.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
4
מורחים מעל את תערובת האש באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
רצועות סלמון מעושן פרוסות מראשרצועות סלמון מעושן פרוסות מראש
5
מפזרים את יתרת הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
6
אופים, ללא כיסוי, ב-375 מעלות למשך 35 דקות או עד ששכבת לחם התירס מזהיבה ומתרחקת מדפנות התבנית.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

אנטיפסטי בתפריט? נסה להתאים עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Barefoot Bubbly Pink Moscato. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-15 דולר.
מוסקטו ורוד בועת יחפה
מוסקטו ורוד בועת יחפה
Moscato Bubbly Pink היחפה מתוק ועסיסי עם ניחוחות וטעמים נפיצים. מומלץ להגיש מצונן (36-40 מעלות פרנהייט), לבעבוע הזה יש ניחוחות וטעמים של יסמין ותפוז מנדרינה בתוספת פטל אדום, תות ורימון. תיהנו מהגימור הקרמי והעסיסי!