ניתן להכין את המתכון של תירס בסנדלר תוך 55 דקות בערך . מתכון זה מכיל 16 מנות עם 230 קלוריות , 11 גרם חלבון ו -12 גרם שומן כל אחת. תמורת 84 סנט למנה , מתכון זה מכסה 10% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו ביצים, תערובת לחם תירס/מאפין, חשיש קורנדביף ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. זה עובד היטב כמזנון מאוד ידידותי לתקציב. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הדרומית הזו. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 35% . הציון הזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: תירס בסנדלר , סנדלר תירס מלוח וסנדלר תירס כפול-אוכמניות .
הוראות
1
בקערה גדולה, שלבו חשיש, רוטב עגבניות, פלפל ירוק, 2 כפות בצל, רוטב ווסטרשייר, מלח ופלפל; לְהַפְרִישׁ. בקערה אחרת, מערבבים את תערובת לחם התירס, הקמח, החלב והביצים רק עד להרטיב.
אנטיפסטי בתפריט? נסה להתאים עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Barefoot Bubbly Pink Moscato. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-15 דולר.
מוסקטו ורוד בועת יחפה
Moscato Bubbly Pink היחפה מתוק ועסיסי עם ניחוחות וטעמים נפיצים. מומלץ להגיש מצונן (36-40 מעלות פרנהייט), לבעבוע הזה יש ניחוחות וטעמים של יסמין ותפוז מנדרינה בתוספת פטל אדום, תות ורימון. תיהנו מהגימור הקרמי והעסיסי!