תירס גולמי, ארוגולה וסלט פקורינו עם חזה עוף בגריל
תירס גולמי, ארוגולה וסלט פקורינו עם חזה עוף בגריל נטול גלוטן, ומספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 489 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 30 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ארוגולה, עלי מרווה, מלח כשר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו עוף בגריל Paillard עם ארוגולן פקורינו מגולח, סלט ארוגולה עם עוף בגריל, תירס, עגבניות וכחול, ו סלט ארוגולה עם עוף בגריל, תירס, עגבניות וגבינה כחולה (מתכונים דומים).
הוראות
הכן מחבת גריל או גריל. מתבלים את שני צידי העוף עם שפשוף תבלינים, מלח ופלפל.
צחצח את חזה העוף משני הצדדים בשמן זית. גריל צד העור למטה, עד משחימים היטב מבושל דרך, על 8 דקות בכל צד.
בזמן שהעוף מתבשל, תכיני את הסלט.
מערבבים את גרעיני התירס, ארוגולה ואורגנו בקערה.
מוסיפים כמות רצויה של ויניגרט הדרים, לזרוק, ומתבלים עם מלח ופלפל. עם מקלף ירקות, לגלח את פקורינו על הסלט. לזרוק בקלילות.
חותכים עוף לחתיכות בגודל ביס, מניחים על גבי סלט ומגישים.
טוסט זרעי שומר, זרעי כוסברה, פלפל במחבת קטנה, כבדה על חום בינוני. כאשר שומר הופך חום בהיר, לעבוד במהירות ולהוסיף את פתיתי פלפל אדום, ולזרוק. מיד להפוך את תערובת התבלינים על צלחת כדי להתקרר. שים תערובת בבלנדר עם אבקת צ ' ילי, מלח, וקינמון להתמזג עד התבלינים הם הקרקע שווה. אם יש לך טחנת תבלינים קטנה או מטחנת קפה המוקדש שחיקה תבלינים, לטחון רק את השומר, כוסברה, פלפל, פתיתי צ ' ילי.
יוצקים לתוך קערה ולזרוק עם שאר החומרים. שמור את תערובת התבלינים בצנצנת זכוכית במקום קריר ויבש, או להקפיא.
חותכים וזורקים את קצות הגבעול של 2 תפוזים.
חותכים לרבעים, לחתוך את הליבה, ולשלוף זרעים.
מניחים בבלנדר או מעבד מזון. לסחוט את המיץ מן התפוז הנותר לתוך הבלנדר ולהוסיף את הבצל האדום, מרווה, מלח ופלפל. דופק ולאחר מכן למזג את הפרי עד חלקה ככל האפשר. עם ריצת המכונה, מוסיפים את שמן הזית בזרם דק ויציב. הויניגרט יהיה עבה כמו מיונז. אם זה עבה מדי, עם המכונה עדיין על, רזה עם קצת מים חמים. טעם לתיבול. מכסים ומקררים עד 3 ימים. אם ויניגרט מפריד, לנער אותו בצנצנת או להחזיר אותו לבלנדר להתמזג עד חלקה שוב.