תירס ופלפל דרום-מערבי גראטן
צריך מנה צמחונית בצד? תירס ופלפל דרום מערב יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 13 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 243 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם בצל, מלח, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: מרק תירס ופלפל אדום דרום-מערבי, מוקרם בטטה דרום-מערבי, ו תירס מוקרם-תבשיל בסגנון ביתי זה הוא דרך טעימה לשרת תירס.
הוראות
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני.
מוסיפים בצל; מטגנים 5 דקות או עד מכרז.
מוסיפים פלפלים, 1/4 כפית מלח ופלפל; מטגנים 5 דקות.
להוסיף 2 כוסות תירס, jalapeo, ו כמון; לטגן 5 דקות או עד פלפלים הם פריך במכרז.
הסר מהחום, ומערבבים גבינה. כפית על תערובת פלפל 3/4 כוס לכל אחד 4 מנות gratin מצופה ספריי בישול.
שלב 3/4 כוס תירס, 1/2 כפית מלח, חלב, קמח, ביצים בבלנדר; תהליך עד חלקה.
יוצקים על תערובת ביצה 1/2 כוס על ירקות בכל מנה.
מניחים כלים על תבנית אפייה.
אופים ב 425 במשך 25 דקות או עד הזהב.
הערה: מתכון זה יכול להיות מוכן גם בתבנית אפייה 2 ליטר.