קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות6
ציון בריאות2
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תירס מוקרם ובייקון

תירס מוקרם ובייקון
תירס מוקרם ובייקון עשויים להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים לתוספת. מתכון זה מכין 6 מנות עם 291 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. אם יש לכם בייקון, שמנת כבדה, תירס אוזניים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון מדהים של 23%. ציון זה הוא רע למדי. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם מוקרם תירס & בייקון, תירס מוקרם עם בייקון, ו תירס מוקרם עם בייקון וכרישה.

הוראות

1
חותכים את הגרעינים מהתירס ומוסיפים לקערה בינונית. לאחר שחתכתם את הגרעינים מהקלח, השתמשו בסכין כדי לגרד את כל העיסה והחלב שנותרו מהקלח. אתה יכול להשתמש בטריק פאן בונדט האמין אם מתחשק לך.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
פרחים אכילים כקישוט, אופציונליפרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מניחים את התירס בחור המרכזי של תבנית צרור ופורסים את הגרעינים מאוזן התירס. המחבת תתפוס את כל התירס ותמנע ממך לעשות בלגן.
מרכיבים שתצטרך
תירס על קלחתירס על קלח
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
פרחים אכילים כקישוט, אופציונליפרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
3
מוסיפים 2 כפות מהחמאה והבייקון למחבת גדולה ומניחים על אש בינונית. מבשלים את הבייקון, תוך כדי ערבוב, עד שהוא פריך, כ -4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
4
מוציאים בעזרת כף מחוררת לצלחת מרופדת במגבת נייר.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
5
מוסיפים את הבצל למחבת ומקפיצים עד לריכוך, 2 עד 3 דקות. מערבבים פנימה את התירס ואת עיסתו, את יתרת החמאה ואת הטימין.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
6
קולים את התירס עד שהטימין ריחני והתירס מתחיל להזהיב מעט כל כך, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
7
יוצקים פנימה את השמנת וציר העוף ומבשלים עד שהתירס פשוט רך, 6 עד 7 דקות. מערבבים פנימה את הבייקון המבושל השמור ואת הבצל הירוק הפרוס.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
בייקון מבושלבייקון מבושל
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר