תירס על הגריל
המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זה מובא לך על ידי KraftRecipes.com. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 10% וזה לא כל כך מצוין. מתכונים דומים: תירס על הגריל, סלט תירס צלוי גריל, ו מאפינס תירס עם בייקון צלוי בגריל.
הוראות
משוך לאחור קליפות תירס, להיות זהיר להשאיר קליפות מצורף בתחתית כל אוזן.
להסיר ולהשליך משי תירס. לשטוף תירס.
מערבבים מרגרינה, חרדל, שום ותבלינים איטלקיים.
מורחים על 1 כף. של תערובת החרדל על כל אוזן של תירס. תעטוף מחדש קליפות סביב תירס.
גריל 15 עד 20 דקות. או עד תירס הוא רך, פונה לעתים קרובות כדי למנוע קליפות לשרוף.