צריך ללא גלוטן ותוספת טבעונית? תירס, פלפל חריף וקישואים יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה אחת מכילה 64 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. מתאים ל-6 מנות. אם יש לכם פלפל, מיץ לימון, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. האוכל הביא לך אותו. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו תירס, פלפל חריף וקישואים., קישואים ופלפל אדום Sauté, ו פלפל חריף ותירס מוקפץ (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את השמן במחבת גדולה על חום בינוני עד מנצנץ.
מניחים מיכל גדול על מגבת לחה. מקפלים מגבת נייר לרבעים ומניחים אותו בתוך המיכל. Stand 1 האוזן של תירס על מגבת נייר, באמצעות גזע כמו ידית. באמצעות סכין קילוף, לחתוך כלפי מטה, לתת את הגרעינים ליפול לתוך המיכל. סובב את קלח ולהמשיך עד שכל הגרעינים הוסרו; להשליך את קלח. חזור עם האוזן השנייה של תירס. הניחו את התירס בצד וזרקו את מגבת הנייר.להגדיל את החום בינוני גבוה, להוסיף את הקישואים, מתבלים עם מלח ופלפל, ומערבבים לשלב. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד הקישואים הוא פריך במכרז, על 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
תירס על קלח
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
מסטיק פירות עם פסים כתומים
2
מוסיפים את התירס, מערבבים לשלב, ומבשלים עד רק התחמם, על 2 דקות. כבה את החום ומערבבים בזיליקום ומיץ לימון נמדד. טעם ועונה עם מלח, פלפל, ומיץ לימון נוסף לפי הצורך.