תירס צונן ומרק חמאה
תירס צונן מרק חמאה דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 124 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. אתה מקבל מרק שמגיש 8. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. גשו לסופר וקנו שיני שום, עירית, שמן צמחי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו מרק חלב קר, מרק סלק וחמאה צונן, ו מרק חמאה צונן Tomatillo (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים גרעינים תירס את קלחי; העברה גרעינים לקערה גדולה. לגרד קערות מעל קערה עם סכין כדי להסיר כל שאריות של תירס נוזלי חלבי. לשבור קלחי בחצי חצייה ושמורה.
שמן חום בסיר גדול כבד מעל חום בינוני-גבוה.
להוסיף שאלוט, זנגביל, ושום; sauté עד שאלוט מתחילים לרכך, על 2 דקות.
מוסיפים תירס וכל נוזל שהצטבר בקערה. מבשלים עד מחומם דרך, ערבוב מדי פעם, על 3 דקות.
להוסיף קלחי ומרק. מביאים מרק לרתיחה; להפחית את החום נמוך, לכסות את המחבת, ומבשלים עד התירס הוא רך מאוד, על 30 דקות. תיפטר מקלחונים.
עבודה בקבוצות, מרק פירה בבלנדר.
העברה לקערה גדולה. מערבבים 1 כוס חלב חמאה למרק. מכסה ומקרר עד מקורר, לפחות 3 שעות. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. שמור צונן.)
מרק העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל. מחלקים מרק בין 8 קערות.
טפטוף עם חמאה נוספת, מפזרים עירית, ומגישים.