תירס קרמל מלוח מעושן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל תירס קרמל מלוח עשן. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 45 גרם של שומן, וסך הכל 848 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא את "ונילן חלץ", מלח, חמאה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 31 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו גלידת קרמל עם רוטב קרמל בוטנים, גלידת קרמל מלוח, ו טרלוצ'י עם קרמל מלוח (מתכונים דומים).
הוראות
קו 1 גדול, מסגרת אפייה גיליון עם רדיד אלומיניום nonstick או נייר קלף; להפריש.
מערבבים פופקורן ושקדים בקערה גדולה מאוד; להפריש.
מערבבים חמאה, סירופ תירס, וסוכר חום במחבת גדולה (3 ליטר), כבדה. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך, ערבוב לעתים קרובות, עד חמאה נמסה וסוכר מתמוסס. להגדיל את החום בינוני, ולהביא לרתיחה. לבשל, ללא ערבוב, עד התערובת מגיעה 254 (כדור קשה מאוד) על מדחום ממתקים.
מערבבים במלח, סודה לשתייה, ותמצית וניל. (
תערובת יהיה בועה.) לשפוך במהירות תערובת על פופקורן ואגוזים; לזרוק בעדינות מעיל.
מעבירים תערובת פופקורן לתבנית אפייה מוכנה.
אופים ב 250 במשך 45 דקות, ערבוב מדי פעם.
הסר מהתנור; מגניב לחלוטין. לאחסן במיכל אטום עד 2 שבועות.