תמצית פטריות Giblet רוטב
תמיד כיף שיש עוד מתכון של רוטב רוטב, אז תנו הזדמנות ל תמצית פטריות רוטב Giblet. מנה אחת מכילה 2094 קלוריות, 267 גרם של חלבון ו97 גרם של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %59 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לך מלח ופלפל, מרק עוף דל שומן, פטריות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו תמצית רוטב חג ההודיה, רוטב הקרביים של אבא, ו Giblet Gravy (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את הפטריות, בצל, שרי, ו 1 מרק כוס במחבת nonstick 4-5 ליטר על חום גבוה. מביאים לרתיחה ומערבבים לעתים קרובות עד שהנוזל מתאדה ופטריות משחימות היטב, 20 עד 25 דקות; מוסיפים 1 עד 2 כפות מים, במידת הצורך, כדי למנוע חריכה.
יש לשטוף את צוואר טורקיה, לב, קורקבן וכבד; לעטוף כבד וצינה.
הוסף צוואר, לב, קורקב, ו 4 כוסות מרק למחבת. מכסים, מביאים לרתיחה על חום גבוה, ומבשלים עד גיזארד רך כאשר פירסינג, על 1 1/2 שעות.
הוסף כבד (או שמור לשימושים אחרים) ומבשל עד ורוד קלוש במרכז (לחתוך לבדיקה), 5 עד 8 דקות.
יוצקים תערובת דרך מסננת לתוך קערה. זרוק ירקות. למשוך בשר מהצוואר, להשליך עצמות. דק קוצצים בשר קרביים. אם עושים קדימה, לכסות קערה תערובת בשר, ולהתקרר עד 1 יום.
למדוד תערובת מרק, במידת הצורך, להוסיף מים כדי להפוך 4 כוסות. להחזיר תערובת מרק למחבת 4-5 ליטר ולהוסיף תערובת בשר וטפטוף טורקיה; להביא לרתיחה על חום גבוה. בקערה קטנה, תערובת קורנפלור עם 1/4 כוס מים. מערבבים מספיק תערובת קורנפלור כדי לעבות רוטב רותח לפי הצורך. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.