תנור איטי חזה מרוקאי עם בצל אדום וקוסקוס משמש
זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-20 דקות. אם יש לכם יין, דבש, אגוז מוסקט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקוסקוס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס מנגו קוסקוס כקינוח. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה היהודית הזו. וזה מרהיב. מתכונים דומים: תנור איטי חזה מרוקאי עם בצל אדום וקוסקוס משמש, עטינים מבשלים איטיים ובצל, ו תבשיל מרוקאי מבושל איטי עם פירות ואגוזים קוסקוס Pilaf # CampbellSauces.
הוראות
סדר טריזי בצל גזר לבן בתחתית סיר איטי. בקר עונה בכל רחבי עם מלח ופלפל שחור. בקערה קטנה, לשלב כוסברה, כמון, קינמון, אבקת שום, ואגוז מוסקט. לשפשף תערובת תבלינים בכל רחבי בשר בקר. מסדרים בשר בקר על בצל וגזר לבן בבישול איטי. מסדרים משמשים סביב בשר בקר.
בקערה קטנה, להקציף יחד יין, מרק ודבש.
יוצקים תערובת על בשר וירקות. מכסים ומבשלים על נמוך במשך 6 עד 8 שעות או גבוה במשך 3 עד 4 שעות.
מבשלים קוסקוס לפי הוראות החבילה.
מגישים בשר בקר, ירקות ומשמש מעל קוסקוס.
יוצקים מעל רוטב נוסף מ בישול איטי העליון עם כוסברה.