תנור שום ועשב-הליבוט מטוגן
הליבוט שום ועשב מטוגן בתנור עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 262 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלפל, שן שום, חלבונים ביצהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב panko אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת בראוני מצופה פאנקו כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. נסו תנור שום ועשב מטוגן הליבוט, הליבוט בתנור קלוי עם ויניגרט הדרים עשב, ו שום & הרב הליבוט עם בצל ירוק (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 5 מרכיבים במנה רדודה.
מניחים חלבונים ביצה בצלחת רדודה.
מפזרים דגים עם מלח ופלפל. לדלות דגים בקמח. לטבול בתערובת ביצים; לדלות בתערובת panko.
חום 1 כף שמן במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
הוסף 3 פילה דגים; לבשל 2 1/2 דקות בכל צד או עד השחמה.
מניחים דגים על מחבת מטאטא מצופה בתרסיס בישול. חזור על הנוהל עם הנותרים 1 כף שמן דגים הנותרים.
אופים ב 450 במשך 6 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג או עד מידה רצויה של doneness.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא יין FitVine פינו Grigio. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.
![יין פינו גריג ' יו FitVine]()
יין פינו גריג ' יו FitVine
זה מעט יין לבן יבש ברור בצבע. זה נקי, פריך, טעים עם הערות פרחוניות על האף וטעמים של תפוח ירוק רמז של הדר. הסיום טרי.תהנה הלילה מבלי להקריב מחר.