תענוגות חמאת בוטנים
תבלין חמאת בוטנים הוא תבלין שמגיש 30. חלק אחד מהמנה הזו מכיל כ -3 גרם חלבון , 14 גרם שומן , ובסך הכל 283 קלוריות . תמורת 32 סנט למנה , מתכון זה מכסה 4% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות . אם יש לכם חמאת בוטנים שמנת, סוכר, תמצית וניל וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 14% , וזה לא כל כך מעולה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את תענוגות שוקולד חמאת בוטנים , תענוגות ברי חמאת בוטנים ותענוגות חמאת בוטנים תפוחים .
הוראות
בקערה גדולה מקציפים את המרקם, החמאה, חמאת הבוטנים, 1 כוס סוכר וסוכר חום עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה, כ-4 דקות.
מוסיפים ביצים, אחת בכל פעם, וטורפים היטב לאחר כל הוספה.
מערבבים את הקמח, הסודה לשתייה והמלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת המוקרמת ומערבבים היטב.
מגלגלים ל-1-1/2-in. כדורים; מגלגלים בסוכר הנותר.
מניחים במרחק של 2 אינץ' זה מזה על ניירות אפייה לא משומנים. בעזרת קצה ידית כף עץ יוצרים חריץ במרכז כל כדור.
בקערה קטנה טורפים חמאת בוטנים וגבינת שמנת עד לקבלת תערובת חלקה. מקציפים פנימה את הסוכר, החלמון והוניל. כף כ-3/4 כפית מילוי לכל שקע.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 12-15 דקות או עד שהן יציב למגע.
במיקרוגל ממיסים את השוקולד צ'יפס; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. טובלים תחתיות של עוגיות בשוקולד; נותנים לעודפים לטפטף.
מניחים עם צד השוקולד כלפי מעלה על ניירות אפייה מרופדים בנייר שעווה. מקררים עד להתייצבות.
לציפוי, בסיר גדול, ממיסים חמאה.
טורפים פנימה סוכר וקקאו של קונדיטורים. מוסיפים מים בהדרגה תוך טריפה עד לקבלת מרקם חלק. מערבבים פנימה וניל.
מטפטפים מעל חלקי העוגיות. מצננים עד שהשוקולד מתייצב. שומרים בכלי אטום במקרר.