תערובת אורז בר בישול איטי
תערובת אורז בר בישול איטי היא ללא גלוטן וצמחוני מנה צדדית. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 134 קלוריות. מתאים ל-12 מנות. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-20 דקות. אם יש לך בצל, גזר, מרק ירקות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו בשר חזיר מבושל איטי ומרק אורז בר, בישול איטי עוף ואורז בר, ו ירך חזיר איטי ומרק אורז בר (מתכונים דומים).
הוראות
תרסיס 3-4 ליטר סיר איטי עם ספריי בישול. בבישול איטי, מערבבים את כל החומרים למעט צנוברים, דובדבנים ופטרוזיליה.
כיסוי; לבשל על הגדרת חום נמוכה 5 עד 6 שעות או עד אורז בר רך ונוזל נספג.
בינתיים, מפזרים צנוברים במחבת כבדה ungreased. מבשלים מעל חום בינוני 5 עד 7 דקות, ערבוב לעתים קרובות עד האגוזים מתחילים חום, ואז ערבוב כל הזמן עד האגוזים הם חום בהיר. תניח בצד.
ממש לפני ההגשה, מערבבים דובדבנים וצנוברים קלויים לאורז בר.