תערובת חטיפים פקאן-פרלין
תערובת חטיף פקאן-פרלין היא צמחוני ומספק כ 21 מנות. מתאבן זה יש 278 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו לכם כמה טוויסטים קטנים של בייגלה, דגני תירס ואורז, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגת פקאן ללא גלוטן עם פירורי פקאן וזיגוג פרליין, פרלין-תערובת חטיף שוקולד, ו עוגת פרלין פקאן (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 4 מרכיבים במחבת קלייה מצופה רדיד מצופה עם ספריי בישול.
מערבבים סוכר חום, סירופ תירס, וחמאה בסיר קטן; מבשלים מעל חום בינוני 2 דקות או עד שהסוכר והחמאה נמסים, תוך ערבוב מתמיד.
הסר מהחום; מערבבים וניל ומלח. מיד לשפוך תערובת סירופ באופן שווה על תערובת דגנים, זורק במהירות מעיל היטב.
אופים ב 250 במשך 1 שעה, ערבוב כל 15 דקות.
מורחים תערובת חטיף חם בשכבה אחת על נייר שעווה כדי להתקרר. לשבור מקורר חטיף לערבב בנפרד. לאחסן במיכל אטום.