תערובת ליקר ביצים
תערובת ליקר ביצים יכולה להיות מתכון טוב להרחיב את רפרטואר המשקאות שלך. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 746 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 49 גרם שומן. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. אם יש לכם סוכר, תמצית ונילן, חצי-חצי, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 8 שעות ו-10 דקות. וזה די גרוע. נסו אגנוג שוקולד צ'יפס לחם עם ציפוי חלמונה חמאה חומה, קרואסון ביצה פודינג לחם עם סירופ קרמל ליקר ביצים, ו קאפקייקס עם ליקר ביצים עם ציפוי גבינת שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר על אש נמוכה, מערבבים יחד את חצי וחצי וסוכר.
לטאטא חלמונים ביצה ומבשלים עד צורות פודינג אור; לא להרתיח.
הסר מחום וקריר, ואז למקם במקרר וצינה לילה.
לתוך תערובת צוננת, מערבבים וניל, שמנת, רום כהה, ויסקי, גלידת וניל.