קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות44
מגזין

סביצ'ה פירות ים

סביצ'ה פירות ים
סביצ'ה פירות ים יכול להיות רק דרום אמריקה מתכון שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 262 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. אם יש לכם פפריקה, monkfish, לימונים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: סביצ'ה פירות ים מעורבים, קוקטייל פירות ים ברוטב אדום חריף (סביצ'ה Rojo דה קמרון Y, ו סביצ'ה פירות ים על מלפפון עגול עם קוויאר ירוק.

הוראות

1
עם סכין חדה, לחתוך דק את הדג.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
2
מורחים את הבצל פרוס באופן שווה בתחתית צלחת רדוד לא מגיב.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
בצלבצל
3
יוצקים את מיץ הסיד על הבצל, ואז מפזרים אותו עם שמן, פפריקה, וצ ' ילה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לייםמיץ ליים
פפריקהפפריקה
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
בצלבצל
שמן בישולשמן בישול
4
שכבה את הדג על גבי, הפיכת הפרוסות מעיל עם המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
דגיםדגים
5
מכסים ומקררים לפחות 20 דקות או עד 2 שעות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
6
מפזרים את הכוסברה ומגישים צונן.
מרכיבים שתצטרך
כוסברהכוסברה
7
מאמר var
8
Type_27_data = {};
9
מאמר
10
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

ציוד