תערובת מוצרלה טבעונית גבינה אלטרנטיבית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל מוצרלה טבעונים מלטבל גבינה אלטרנטיבית. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 328 קלוריות. מתאים ל-3 מנות. אם יש לך שמן canolan, טפיוקה קמח / עמילן, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו Cheddar Sharp טבעוני גבינה אלטרנטיבית, Muttable Vegan Muenster, ו טבעוני גורמה קרם גבינה חלבית על ידי בצע את הלב שלך (מתכונים דומים).
הוראות
שים את היוגורט, מים, שמן, ו 1 כפית מלח בבלנדר.תהליך עד חלקה וקרם, מדי פעם לעצור כדי לגרד את צנצנת בלנדר ולהעביר את התערובת לכיוון הלהבים.
העברה לקערת זכוכית נקייה או מיכל, לכסות, ולתת לנוח בטמפרטורת החדר במשך 8 עד 24 שעות, עד חד במקצת בטעם.
מעבירים לסיר בינוני כבד ומקציפים בקמח טפיוקה וקראגינן. לקבלת עקביות גמישה, להקציף מסטיק xanthan האופציונלי.מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כמעט כל הזמן עם המקצף, עד חלקה מאוד, עבה, דביק, מבריק, 3 עד 5 minutes.To הפוך מלח, לשים את מי הקרח ואת כפית הנותרים של מלח בקערה גדולה ומערבבים עד המלח מתמוסס.ליצור את הגבינה לתוך כדורים באמצעות כף גלידה קטנה, להפיל אותם לתוך מי מלח כמו שאתה הולך. הם יתקשו כמעט מיד.מכסים ומקררים, שומרים את הגבינה מאוחסנת במי מלח.