תערובת פופקורן מתוק ומלוח
תערובת פופקורן מתוק ומלוח נטול גלוטן, וצמחוני מתאבנים. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 813 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אפונה ווסאבי, סירופ תירס, פופקורן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו פופקורן מתוק ומלוח, פופקורן מתוק & מלוח, ו פופקורן מתוק ומלוח (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 225 מעלות F. מעיל 2 גיליונות אפייה עם ספריי בישול. לזרוק את פופקורן, קרקרים אורז, בוטנים, שומשום ואפונה ווסאבי בקערה גדולה.
מערבבים את הסוכר החום, סירופ תירס, חמאה ומלח בסיר כבד תחתית על חום בינוני גבוה. מביאים לרתיחה, ערבוב כל הזמן, ואז לבשל, ערבוב, עד עבה, על 1 דקה יותר.
הסר מהחום. בזהירות לערבב את וניל וסודה לשתייה (הכרמל יהיה בועה).
יוצקים את הקרמל החם על תערובת פופקורן ומערבבים עם כפית מתכת. (אל תדאג אם הקרמל הוא עבה מדי כדי לצפות את התערובת; זה יימס בתנור.)
מורחים על דפי אפייה מוכנים; אופים, ערבוב כל 15 דקות, עד מצופה באופן שווה, 45 דקות עד 1 שעה.
בואו להתקרר לחלוטין. לשבור לחתיכות ולאחסן במיכל אטום עד 2 שבועות.