תערובת של פירות הקיץ
אם יש לכם פירות הקיץ נטול גלוטן,, חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 261 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור יום העצמאות. 6 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לך יין קינוח, שמפניה ורודה, תות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו משקה. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. עם כפית ציון של 33% המנה הזאת די גרועה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו עוגת גבינה bombe עם פירות הקיץ, פירות קיץ עם טחינה גנאש, ו Cornucopian של פירות הקיץ (גודל הקהל).
הוראות
בסיר גדול, להביא את שני יינות, סוכר תרמיל וניל לרתיחה.
שים את המטבעה ואת בזיליקום במרכז חתיכה קטנה של מוסלין לקשור עם חוט כדי להפוך את התיק, ולאחר מכן להוסיף למחבת עם כמה סיבובים של פלפל שחור טחון טרי.
הסר מהחום ולהשאיר לבוא לטמפרטורת החדר.
הסר שקית מוסלין, להוסיף פטל כדורי מלון. צ ' יל לפחות 4 שעות.
בערך 2 שעות לפני שאתה מתכוון לשרת את הפירות, להוסיף את התותים ותותי בר, אם משתמשים, לסירופ.
מגישים בקערה גדולה או ארבע קערות בודדות.
יוצקים על 2 כפות של שמפניה ורודה מעל רק לפני ההגשה.