קושירגיל
מוכן ב45 דק.
מנות5
ציון בריאות100
מגזין

תפו " א עטוף הליבוט עם תרד מוקפץ

תפו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל הליבוט עטוף תפוחי אדמה עם תרד מוקפץ. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ואת הבמנה זו יש: 353 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-5 מנות. מתכון זה ממטבח אמא טעים יש 1 אוהדים. אם יש לכם עלי תרד תינוק, שיני שום, פילה הליבוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית נסו תפו " א עטוף הליבוט עם תרד מוקפץ, הליבוט עטוף בתפוחי אדמה, ו עוף עטוף פרושוטו עם תרד מוקפץ (מתכונים דומים).

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות לשגשג פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
לשגשג פינו גריג ' יו
לשגשג פינו גריג ' יו