קושימומחה
מוכן ב11 שעות
מנות6
ציון בריאות10
מגזין

תפוז, דבש, טימין חזה הודו ניזון

תפוז, דבש, טימין חזה הודו ניזון
כתום, דבש, ו טימין בר חזה הודו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 202 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 7g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו חזה הודו, פלפל, דבש פריחת תפוזים, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 11 שעות. נסו חזה הודו עם בריח דבש, דבש בגריל-דיז'ון בריין חזה הודו, ו ברן צ'יפוטלה כתום חזה הודו (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להביא את השד טורקיה: באמצעות מקלף ירקות, להסיר את ההתלהבות מן התפוזים ברצועות רחבות, הימנעות המעדן הלבן; למקם אותו בסיר בינוני. מיץ התפוזים ולהניח בצד 1/2 כוס מיץ (לשמור את השאר לשימוש אחר).
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים 1 כוס המים הנמדדים, המלח, הדבש, הקורנית, עלי המפרץ, שאלוט ופלפל לסיר, מערבבים לשלב, ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה. להפחית את החום נמוך ולהמשיך להתבשל, ערבוב מדי פעם, עד מלח ודבש התמוססו לחלוטין, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
העברה למכולה 2 ליטר חסינת חום ולהוסיף את 3 כוסות המים שנותרו ומיץ תפוזים שמורות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
4
בואו מגניב במשך 45 דקות.מלאו כוס מדידה של 2 כוסות בקרח והוסיפו מספיק מים למדוד 2 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
5
יוצקים אותו לתוך תערובת מי מלח מקורר ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
6
מניחים 2-1 / 2-גלון שקית resealable בתבנית אפייה 13-by-9 אינץ ולפתוח את התיק.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
1
מחממים את התנור ל 218° ומסדרים מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מערבבים את השמן, הקורנית והפלפל בקערה קטנה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
הסר את ההודו מן המלח וללטף אותו יבש עם מגבות נייר; להשליך את המלח.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
4
מניחים את העור בצד טורקיה במחבת צלייה מצויד מתלה. לשפשף את תערובת הקורנית על כל החלק העליון ואת הצדדים של טורקיה.צלוי במשך 30 דקות. מקטינים את טמפרטורת התנור ל-325 ° F וממשיכים לצלות עד שמדחום הנקרא מיידית מוכנס למרכז השד רושם 160 ° F והמיצים פועלים ברור, כ -75 דקות יותר. (בדוק את טורקיה לאחר 1 שעה ואם העור מתחיל לקבל חום מדי לפני הבשר נעשה, באופן רופף לכסות את השד עם רדיד.)
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מניחים את מחבת הצלייה על מתלה תיל ולתת לתרנגול הודו לנוח לפחות 10 דקות לפני גילוף.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה