תפוז, דבש, טימין חזה הודו ניזון
כתום, דבש, ו טימין בר חזה הודו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 202 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 7g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו חזה הודו, פלפל, דבש פריחת תפוזים, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 11 שעות. נסו חזה הודו עם בריח דבש, דבש בגריל-דיז'ון בריין חזה הודו, ו ברן צ'יפוטלה כתום חזה הודו (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להביא את השד טורקיה: באמצעות מקלף ירקות, להסיר את ההתלהבות מן התפוזים ברצועות רחבות, הימנעות המעדן הלבן; למקם אותו בסיר בינוני. מיץ התפוזים ולהניח בצד 1/2 כוס מיץ (לשמור את השאר לשימוש אחר).
מוסיפים 1 כוס המים הנמדדים, המלח, הדבש, הקורנית, עלי המפרץ, שאלוט ופלפל לסיר, מערבבים לשלב, ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה. להפחית את החום נמוך ולהמשיך להתבשל, ערבוב מדי פעם, עד מלח ודבש התמוססו לחלוטין, כ 8 דקות.
העברה למכולה 2 ליטר חסינת חום ולהוסיף את 3 כוסות המים שנותרו ומיץ תפוזים שמורות.
בואו מגניב במשך 45 דקות.מלאו כוס מדידה של 2 כוסות בקרח והוסיפו מספיק מים למדוד 2 כוסות.
יוצקים אותו לתוך תערובת מי מלח מקורר ומערבבים לשלב.
מניחים 2-1 / 2-גלון שקית resealable בתבנית אפייה 13-by-9 אינץ ולפתוח את התיק.
מחממים את התנור ל 218° ומסדרים מתלה באמצע.
מערבבים את השמן, הקורנית והפלפל בקערה קטנה; להפריש.
הסר את ההודו מן המלח וללטף אותו יבש עם מגבות נייר; להשליך את המלח.
מניחים את העור בצד טורקיה במחבת צלייה מצויד מתלה. לשפשף את תערובת הקורנית על כל החלק העליון ואת הצדדים של טורקיה.צלוי במשך 30 דקות. מקטינים את טמפרטורת התנור ל-325 ° F וממשיכים לצלות עד שמדחום הנקרא מיידית מוכנס למרכז השד רושם 160 ° F והמיצים פועלים ברור, כ -75 דקות יותר. (בדוק את טורקיה לאחר 1 שעה ואם העור מתחיל לקבל חום מדי לפני הבשר נעשה, באופן רופף לכסות את השד עם רדיד.)
מניחים את מחבת הצלייה על מתלה תיל ולתת לתרנגול הודו לנוח לפחות 10 דקות לפני גילוף.