תפוז-ספייס פירה בטטות
תפוז-ספייס פירה בטטות נטול גלוטן, וטבעוני ומספק כ 10 מנות. זה מנות ראשונות יש 198 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו סוכר חום בתקיפות, קינמון טחון, בטטות, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 71%. נסו חמישה תבלינים פירה בטטות, פירה רזה בטטה עם תבלין פשטידת דלעת ואבקת צ'ימיו צ' ילה, ו תפוז-בורבון פירה בטטות (מתכונים דומים).
הוראות
אופים תפוחי אדמה ב 400 במשך 1 שעה או עד מכרז; לקלף. הפחת את טמפרטורת התנור ל-35
מקציפים תפוחי אדמה, מיץ תפוזים, אגוז מוסקט וג ' ינג ' ר בקערת ערבוב גדולה במהירות בינונית עם מערבל חשמלי עד חלקה. תערובת כפית לתוך צלחת אפייה 13-x 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
מערבבים אגוזי פקאן קצוצים והבא 3 מרכיבים; מפזרים באופן שווה על תערובת תפוחי אדמה.
אופים ב 350 במשך 20 דקות או עד מחומם היטב.