תפוז-עוף מזוגג בלסמי
עוף מזוגג כתום-בלסמי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 45 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 431 קלוריות. אם יש לך מרמלדה כתומה, תיבול עוף, ירכיים עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במרמלדה הכתומה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-40 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. עם כפית ציון של 80% המנה הזאת מעולה. נסו עוף בלסמי כתום מזוגג עם גבינת עיזים פולנטה, עוף מזוגג בלסמי, ו עוף מזוגג בלסמי (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה, מחממים את שמן הזית הבתולי מעל חום בינוני עד גבוה.
מתבלים את העוף בנדיבות במלח, פלפל ותבלינים עופות. כאשר השמן חם אדוות, מוסיפים את העוף וחום במשך 5 דקות, ואז להסתובב ומפזרים רוזמרין. מבשלים עד שהעוף רך ומבושל דרך, כ 5 דקות יותר.
בקערה קטנה, מערבבים יחד את המרמלדה, חומץ ומניה ושופכים על העוף. מבשלים 2 עד 3 דקות או עד שהרוטב התעבה והופך לזיגוג דק.
הוסף את הבצל הירוק במהלך הרגע האחרון של זמן הבישול. מסדרים על מגש הגשה ומגישים עם ארוגולה ירוקים.