תפוזונים כבושים
קומקווט כבוש נטול גלוטן,, וטבעוני מנה צדדית. מתכון זה מספק 3 מנות. עם 291 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 153 אוהדים. גשו לסופר וקנו את כוכב אניס, מלח כבישה, סוכר מגורען, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 24 שעות. נסו קומקווט בסירופ וניל, ירוק לבבי עם תפוזון, ו קומקווט פיקנטי-מתוק (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף kumquats ולבחור עבור כל שיש כתמים רכים.
באמצעות סכין חיתוך חדה, לקצץ את קצה הגבעול ולחתוך את קומקווט לשניים. תוציא כל זרעים נראים לעין עם קצה סכין הקילוף שלך.
מניחים את קומקווט חצוי בסיר קטן לכסות עם מים קרים. מביאים לרתיחה ולאחר מכן לכבות את החום.
תנו לקומקווט לשבת חמש דקות.
באותו סיר, לשלב חומץ, סוכר ומלח.
מניחים תבלינים במרכז אורך של גזה או infuser תה ולשים לתוך הסיר עם חומץ וסוכר. מביאים לרתיחה.
ברגע שהנוזל הגיע לרתיחה, מוסיפים את התפוזונים הריכים. מבשלים במשך 1-2 דקות.
הסר סיר מחום ומשפך קומקווט ונוזל לצנצנות מוכנות.
עבור צנצנות יציבות מדף, לנגב חישוקים, להחיל מכסים וטבעות ולעבד בתוך מיכל מים רותחים במשך 10 דקות.
אם ביצוע כמו מלפפון חמוץ מקרר, תן לצנצנות להתקרר ביסודיות ולאחר מכן לאחסן במקרר.
תן לחמוצים לנוח 24 שעות לפני האוכל.
חמוצים למקרר ישמור 4-6 שבועות. חמוץ מעובד לא נפתח ישמור עד שנה אחת על המדף.