תפוח-Coffeecake קינמון
תפוח-Coffeecake קינמון הוא צמחוני ארוחת בוקר. והוא יספק כ 12 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 198 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם תפוח סבתא סמית', סוכר מגורען, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: קפה תפוחים עם פירור סוכר חום קינמון, Coffeecake מערבולת קינמון, ו Coffeecake קינמון Streusel.
הוראות
כדי להכין עוגה, כף קל 1 1/2 כוסות קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים את הקמח ואת 4 המרכיבים הבאים (באמצעות מלח) בקערה גדולה, ערבוב עם מקצף. הפוך היטב במרכז התערובת.
מערבבים חלב, חמאה מומסת, וניל וביצה, ערבוב עם מקצף; מוסיפים לתערובת קמח, ערבוב רק עד לח. מקפלים בתפוח.
יוצקים את הבלילה לתוך תבנית אפייה מרובעת 8 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
כדי להכין streusel, לשלב סוכר חום, 2 כפות קמח, ו 1/2 כפית קינמון; לחתוך חמאה עם בלנדר מאפה או 2 סכינים עד תערובת דומה ארוחה גסה.
מפזרים streusel באופן שווה על הבלילה.
אופים ב 350 במשך 45 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת 10 דקות על מתלה תיל לפני ההגשה.