תפוח אדמה אפוי במיקרוגל
תפוח אדמה אפוי במיקרוגל לוקח בערך 12 דקות מתחילתו ועד סופו. תמורת 93 סנט למנה , מתכון זה מכסה 19% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -14 גרם חלבון , 23 גרם שומן , ובסך הכל 520 קלוריות . והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים. 406 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. גשו לסופר וקנו חמאה, גבינת צ'דר, מלח ופלפל ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. זה עובד היטב כתוספת. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן . עם ציון של 78% , המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: תפוחי אדמה אפויים במיקרוגל של Kittencal , תפוחים אפויים במיקרוגל ותפוח אפוי במיקרוגל .
הוראות
מקרצפים את תפוחי האדמה, ודוקרים מספר פעמים בשיניים של מזלג.
מבשלים בעוצמה מלאה במיקרוגל 5 דקות. הופכים, וממשיכים לבשל עוד 5 דקות. כשתפוח האדמה רך מוציאים מהמיקרוגל וחותכים לשניים לאורכו. מתבלים במלח ופלפל, ומועכים מעט את החלק הפנימי בעזרת מזלג. מעל הצדדים הפתוחים חמאה ו-2 כפות גבינה. מחזירים למיקרוגל ומבשלים כדקה אחת להמסת הגבינה.
מעלים את יתרת הגבינה והשמנת החמוצה, ומגישים.