תפוח אדמה חם Fingerling וסלט פורל מעושן
תפוח אדמה חם Fingerling וסלט פורל מעושן נטול גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ו pescatarian מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 432 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. לך לחנות ותביא שמן זית, פורל, פלפל טרי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב תפוח טארט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טארט תפוחים מהיר וקל כקינוח. נסו סלט תפוחי אדמה חם Fingerling, סלט תפוחי אדמה קלוי חם, ו סלט שעועית לבנה חמה עם פורל מעושן (מתכונים דומים).
הוראות
אם באמצעות צלפים מלח נרפא, לשים בקערה קטנה, לכסות עם מים, ולתת להשרות 10 דקות כדי להסיר מלח; לשטוף ולטפוח יבש לחלוטין. (עבור צלפים ארוזים במי מלח, לשטוף היטב יבש לטפוח.)
במחבת 4 עד 6 ליטר מעל חום גבוה, להביא 2 עד 3 ליטרים מים לרתיחה.
מוסיפים תפוחי אדמה ומבשלים, חשופים, עד במכרז כאשר פירסינג, על 15 דקות.
בינתיים, לשלוף ולהשליך את העור מן פורל. לשבור את הדג לחתיכות בגודל ביס.
הגדר מחבת 1 עד 1 1/2 ליטר מעל חום בינוני גבוה. כאשר חם, להוסיף שמן זית; כאשר הוא מתחיל אדווה, להוסיף צלפים (להשתמש potholder ולעמוד אחורה-השמן עלול להתיז). לבשל, ערבוב פעם אחת, עד פירות יער נפתחו והם חום בהיר פריך, על 1 דקה.
יוצקים לתוך מסננת חוט בסדר מעל 1 כוס זכוכית למדוד; שמן מילואים.
יוצקים צלפים על מגבות נייר לניקוז.
בקערה גדולה, להקציף שמן מן צלפים עם מיץ לימון ופלפל. מערבבים בתפוחי אדמה.
מוסיפים פורל, תפוח ושמיר ומערבבים בעדינות.
מפזרים צלפים מטוגנים מעל.
מגישים עם שמנת חמוצה, אם תרצה.