קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות21
מגזין

תפוח אדמה מרוסק-עוגות צ'דר עם רוטב קרם-תפוח חם

תפוח אדמה מרוסק-עוגות צ'דר עם רוטב קרם-תפוח חם
עוגות תפוחי אדמה מרוסקות-צ'דר עם רוטב קרם-תפוח חם נטול גלוטן, ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 27 גרם חלבון 46 גרם של שומן, וסך הכל 872 קלוריות. אם יש לך פפריקה, טפטוף שמן צמחי, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. , שהוא מוצק. נסו גבינת צ'דר קראן-תפוח, טעים חם & שמנת סלט תפוחי אדמה מרוסק, ו בייקון חם תירס מרוסק סלט תפוחי אדמה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מניחים תפוחים, מיץ לימון, סיידר, סוכר וקינמון בסיר בינוני על חום גבוה בינוני ומבשלים לתוך רוטב עבה, ערבוב מדי פעם, 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
קינמוןקינמון
תפוחתפוח
רוטברוטב
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
הסר מהחום ומערבבים ברוטב חמוציות כדי לחמם ולשלב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציותרוטב חמוציות
4
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מניחים תפוחי אדמה ומים או חלב בקערה ומכסים בפלסטיק. מיקרוגל 2 דקות על גבוה כדי לחמם מעט ולשחרר תפוחי אדמה. מערבבים אותם עם הנוזל כדי להפוך אותם workable שוב.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
מיםמים
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
קערהקערה
6
מערבבים גבינה, בצל ירוק ואגוז מוסקט עם תפוחי אדמה ולהתאים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
בצל ירוקבצל ירוק
תפוח אדמהתפוח אדמה
גבינהגבינה
מוסקטמוסקט
7
מוסיפים רסס של שמן צמחי וטפיחת חמאה למחבת שחומם מראש שלך ואז להבקיע את תערובת תפוחי אדמה וגבינה במחצית. באמצעות המחצית הראשונה של תפוחי האדמה, לעשות 6 (3 אינץ 'לרוחב 1/2 אינץ' עבה) עוגות תפוחי אדמה ומרחב אותם באופן שווה סביב המחבת. מבשלים את העוגות עד הזהב בכל רחבי, 3 דקות לכל צד, ולאחר מכן להסיר ומקשטים עם פפריקה, אם שימוש, ולחזור עם החומרים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
תפוח אדמהתפוח אדמה
פפריקהפפריקה
חמאהחמאה
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מגישים עוגות תפוחי אדמה-צ ' דר עם רוטב קראן-תפוח חם לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
רסק תפוחיםרסק תפוחים
גבינת צ ' דרגבינת צ ' דר
תפוח אדמהתפוח אדמה