עוגות תפוחי אדמה מרוסקות-צ'דר עם רוטב קרם-תפוח חם נטול גלוטן, ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 27 גרם חלבון 46 גרם של שומן, וסך הכל 872 קלוריות. אם יש לך פפריקה, טפטוף שמן צמחי, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. , שהוא מוצק. נסו גבינת צ'דר קראן-תפוח, טעים חם & שמנת סלט תפוחי אדמה מרוסק, ו בייקון חם תירס מרוסק סלט תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מניחים תפוחים, מיץ לימון, סיידר, סוכר וקינמון בסיר בינוני על חום גבוה בינוני ומבשלים לתוך רוטב עבה, ערבוב מדי פעם, 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
קינמון
תפוח
רוטב
סוכר
ציוד שתשתמש בו
סיר
3
הסר מהחום ומערבבים ברוטב חמוציות כדי לחמם ולשלב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות
4
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מניחים תפוחי אדמה ומים או חלב בקערה ומכסים בפלסטיק. מיקרוגל 2 דקות על גבוה כדי לחמם מעט ולשחרר תפוחי אדמה. מערבבים אותם עם הנוזל כדי להפוך אותם workable שוב.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
מים
חלב
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגל
קערה
6
מערבבים גבינה, בצל ירוק ואגוז מוסקט עם תפוחי אדמה ולהתאים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
בצל ירוק
תפוח אדמה
גבינה
מוסקט
7
מוסיפים רסס של שמן צמחי וטפיחת חמאה למחבת שחומם מראש שלך ואז להבקיע את תערובת תפוחי אדמה וגבינה במחצית. באמצעות המחצית הראשונה של תפוחי האדמה, לעשות 6 (3 אינץ 'לרוחב 1/2 אינץ' עבה) עוגות תפוחי אדמה ומרחב אותם באופן שווה סביב המחבת. מבשלים את העוגות עד הזהב בכל רחבי, 3 דקות לכל צד, ולאחר מכן להסיר ומקשטים עם פפריקה, אם שימוש, ולחזור עם החומרים הנותרים.