תפוח אדמה מתוק-בשר חזיר בטן חשיש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל תפוחי אדמה מתוקים בשר חזיר בטן. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 943 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 72 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בצלצלים, ביצים עלומות, טימין, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו מייפל בריח חזיר בטן סגולה בטטה חשיש, בשר חזיר וחשיש בטטה, ו בשר חזיר בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 135°. בשר חזיר העונה בלהיטות עם מלח ופלפל.
לשפוך מלאי מעל. להביא חום נמוך מבשלים, לכסות בחוזקה, ואת צמה ארוגים עד מכרז, על 3 שעות. לחשוף; letcool.
להעביר בשר חזיר בטן 9 " זכוכית piedish.
מניחים עוד צלחת עוגת זכוכית 9 " על גבי בטן חזיר. משקל עם 15 אונקיה קאן טוב. תירגע בן לילה.
חותכים meatinto 1/2 " קוביות.
חום 1 כף שמן גדול-מחבת ברזל מעל חום בינוני גבוה.
Addpork ו sauté עד השחמה מכל הצדדים, על 4 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר חזיר לקערה בינונית. עגבניות ים עם מלח ופלפל.
הוסף לsameskillet; sauté עד חום זהוב, על 10minutes. באמצעות כף מחוררת, להעביר tobowl עם חזיר.
להוסיף 2 כפות שמן ו shallotsto מחבת; sauté מעל חום בינוני untilgolden חום, 3-4 דקות. חוזר תפו " א חזיר עם כל מיצים שנצברו למחבת.
טפטוף חומץ וסירופ מעל; מערבבים למעיל. לבשל, ערבוב מדי פעם, ללאהתחמם דרך, על 2 דקות.
מגישים עםביצים עלומות אם תרצה.