תפוח-גבינה נמס
נמס תפוח-גבינה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מספק כ 2 מנות . מנה אחת מכילה 380 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. אם יש לכם תפוח, רסק תפוחים, גבינת גורגונזולה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב התפוח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מסיבת אפל! מהכספת-פודינג לחם Craisin תפוח עץ כקינוח. נסו תפוח-גודה נמס, בשר חזיר פתוח ותפוח נמס, ו תפוח-קארי טונה נמס (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים לחם על סדין עוגיות ungreased. לצלות עם צמרות על 4 סנטימטרים מחום עד חום זהוב; לפנות.
מורחים רסק תפוחים על פרוסות לחם.
מניחים חצי טבעות תפוחים על כל פרוסת לחם. למעלה עם גבינות. צלייה רק עד שהגבינה מתחילה להינמס.